top of page

In tegenstelling tot vele andere fokkers, fokken wij niet op uiterlijke kenmerken. We houden ons dan ook niet tot een specifiek ras maar fokken met kruisingen tussen Labradors of Golden Retrievers en grote poedels, dit zijn Labradoodles of Goldendoodles. We zoeken zorgvuldig uit welke combinaties tussen teef en reu geslaagd zou kunnen zijn. Karakter komt hierbij op de eerste plaats. De honden die we fokken hebben allen een heel zacht en lief karakter en zijn zeer mensgericht. Bovendien zijn ze erg leergierig en worden ze graag uitgedaagd. Dit maakt dat onze pups uitermate geschikt zijn als hulphond, therapiehond of natuurlijk gewoon als gezinshond al dan niet met een extra functie. 

 

Uit elke nest gaan er 1 of meerdere pups naar de organisatie Argos Assistance Dogs en worden daar opgeleid tot diabetes meldhond of tot psychosociale hulphond. 

 

Natuurlijk worden alle ouderdieren waar we mee fokken, zowel reu als teef, onderworpen aan alle erfelijke medische testen zoals ECVO oogtest, HD, ED, SD.  Indien hier iets niet in orde is, wordt er niet gefokt.

Ons verhaal
Details
Rsvp
WhatsApp Image 2022-12-30 at 22.40.51.jpeg

Heb je nog verdere vragen?


Neem dan zeker contact met ons op

IMG_2652.jpg

Kom je graag op de wachtlijst voor een puppy?


Registreer je dan hier

bottom of page